Nutritional Aspects of Osteoporosis

Robert P. Heaney (Hrsg.), Peter Burckhardt (Hrsg.), Bess Dawson-Hughes (Hrsg.)

EPUB
ca. 91,44
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Elsevier Science img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Allgemeines

Beschreibung

Nutritional Aspects of Osteoporosis is based on presentations given at the Fifth International Symposium on Nutritional Aspects of Osteoporosis held in Lausanne, Switzerland in 2003. Although an often neglected chapter of medical research, the nutritional influences on bone health was a discussed topic at this congress. Also discussed were new insights into the role of proteins, vitamins, potassium, vegetables, food acid load, mineral waters and calcium.Based on presentations given at the Fifth International Symposium on Nutrional Aspects of Osteoporosis held in Lausanne, Switzerland in 2003Medical research, the nutritional influences on bone health was coveredNew insights into the role of proteins, vitamins, potassium, vegetables, food acid load, mineral waters and calcium

Weitere Titel von diesem Autor

Kundenbewertungen