img Leseprobe Leseprobe

Fodder & Drincan

Anglo-Saxon Culinary History

Emma Kay

EPUB
21,60
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

MARION BOYARS img Link Publisher

Geisteswissenschaften, Kunst, Musik / Geschichte

Beschreibung

The book is an entertaining historical account of Anglo-Saxon cooking, covering the centuries from 400 to 1066 CE.The author gives us evidence based information from historical artefacts and plants, showing what our early ancestors had at their disposal.

Kundenbewertungen

Schlagwörter

Sutton Hoo, porrum or leeks, mead, Anglo-Saxon, early homo sapiens, Ad Gefrin, The Dig 2021 movie, British Museum, Norse legends, medieval spit, Northumberland, King Alfred