img Leseprobe Leseprobe

Packaging for Food Preservation

Amalia Conte, Matteo Alessandro Del Nobile

PDF
ca. 96,29
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Springer New York img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Chemische Technik

Beschreibung

The book will be focused on the three most important aspects of food packaging: Modeling, Materials and Packaging Strategies. The modeling section will provide a complete overview of mass transport phenomena in polymers intended for food packaging applications. The materials section will cover the most interesting problem-solving solutions in the field of food packaging, i.e., low environmental impact active films with antimicrobial activity. Lastly, the packaging section will provide an overview of the most recent approaches used to prolong the shelf life of several food products.                                                                               

Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel zum gleichen Preis
Cover Recycled Polyester
Subramanian Senthilkannan Muthu
Cover Organic Cotton
Subramanian Senthilkannan Muthu
Cover Green Composites
Subramanian Senthilkannan Muthu
Cover Green Composites
Subramanian Senthilkannan Muthu
Cover Sustainable Innovations in Textile Fibres
Subramanian Senthilkannan Muthu
Cover Detox Fashion
Subramanian Senthilkannan Muthu

Kundenbewertungen

Schlagwörter

Science, Food, Engineering, Food Science, BioChemical