Traditional and Modern Japanese Soy Foods

Manufacturing, Nutrition and Cuisine of a Variety of Soy Foods for Health and Joy of Taste

Toshio Joh (Hrsg.), Keiko Morohashi (Hrsg.), Yoshihiko Takahashi (Hrsg.), Sayaka Shimojo (Hrsg.), Toshikazu Nishiwaki (Hrsg.), Takuji Ohyama (Hrsg.), Satoshi Watanabe (Hrsg.), Andrew C Whitaker (Hrsg.)

PDF
ca. 98,01
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Nova Science Publishers img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Chemische Technik

Beschreibung

In 2009, the average life span in Japan was 83 years old (women 86.08, men 79.29), which for women was the longest in the world. This may be partly due to the low fat Asian diet of rice, soybean products, fish and vegetables. Soybeans originated from East Asia, and Japanese people eat a variety of traditional foods made from soybeans, such as nimame (boiled soybean), irimame (baked soybean), tofu (soybean curd), abura-age (deep-fried soybean curd), shoyu (soy sauce), miso (fermented soybean paste), natto (soybeans fermented by bacteria), edamame (green vegetable soybean), and moyashi (soybean sprout) etc. Also, relatively new types of soy food such as tonyu drink (soymilk), snacks, nutritional sports supplements, and dietary supplements for decreasing body weight are consumed. This book was written by professors of the Faculty of Agriculture, Niigata University, and researchers of the Food Research Center, Niigata Agricultural Research Institute, Niigata.

Weitere Titel in dieser Kategorie

Kundenbewertungen