img Leseprobe Leseprobe

Achieving sustainable production of poultry meat Volume 1

Safety, quality and sustainability

Steven C. Ricke (Hrsg.)

EPUB
ca. 229,99
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Burleigh Dodds Science Publishing img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Technik

Beschreibung

  • Reviews latest research on zoonoses affecting poultry meat such as Salmonella and Campylobacter as well as methods for their control on the poultry farm and in the slaughterhouse
  • Summarises advances in understanding and optimising poultry quality traits such as flavour, colour, tenderness, shelf life and nutritional quality
  • Discusses developments in measuring and reducing the environmental impact of poultry production

Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Broadcasting Fidelity
Myles W. Jackson

Kundenbewertungen

Schlagwörter

poultry meat quality, Salmonella, broilers, Campylobacter, environmental impact, zoonoses, pathogens