img Leseprobe Leseprobe

Advances in poultry genetics and genomics

Michèle Tixier-Boichard (Hrsg.), Huaijun Zhou (Hrsg.), Douglas D. Rhoads (Hrsg.), Samuel E. Aggrey (Hrsg.)

EPUB
ca. 269,99
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Burleigh Dodds Science Publishing img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Technik

Beschreibung

The poultry breeding sector faces a number of challenges, including the need to produce more resilient breeds in the face of disease, antibiotic resistance, increasing consumer concerns about bird health and welfare and expectations of meat and egg quality.

Advances in poultry genetics and genomics provides a comprehensive review of the recent developments in poultry genetics, breeding and genomics, focussing on the improvement of functional traits to build resilience, the use of genomic selection and its application in breeding improved layers and broilers, as well as the sector’s emerging trends such as epigenetics and genome editing.

With its distinguished editor team and international range of expert contributors, Advances in poultry genetics and genomics will be a standard reference for poultry scientists, companies involved in poultry breeding and government agencies supporting the poultry sector.

Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel zum gleichen Preis
Cover Smart Membranes
Liang-Yin Chu

Kundenbewertungen

Schlagwörter

genomic selection, epigenetics, layers, broilers, functional traits