img Leseprobe Leseprobe

Communicating Food in Korea

Jaehyeon Jeong (Hrsg.), Joong-Hwan Oh (Hrsg.)

EPUB
ca. 49,99
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Lexington Books img Link Publisher

Geisteswissenschaften, Kunst, Musik / Pädagogik

Beschreibung

An in-depth investigation of the complex relationships among food, culture, and society, Communicating Food in Korea features contributors from a variety of disciplines, including economics, political science, communication studies, nutrition research, tourism research, and more. Each chapter presents a unique interpretation of food’s economic, political, and sociocultural relevance. Situated in Korea’s shifting historical contexts, contributors explore themes, such as colonialism, food symbolism, gastronationalism, multiculturalism, food tourism, food security, and food sovereignty to research the ways food intersects with social issues in Korean society.

Weitere Titel von diesem Autor

Kundenbewertungen

Schlagwörter

Food Crisis, Food Studies, Food Sovereignty, Communication Studies, Culinary Research, Food Security, Food and Nationalism, Agriculture Studies, Korean Food, Korean Studies, Area Studies, Nation and Nationalism, Asian Studies, Tourism Studies, Food Tourism, Food and Globalization, National Cuisine