img Leseprobe Leseprobe

Science and Innovations for Food Systems Transformation

Mohamed Hag Ali Hassan (Hrsg.), Louise O. Fresco (Hrsg.), Kaosar Afsana (Hrsg.), Joachim von Braun (Hrsg.)

PDF
0,00
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Springer International Publishing img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Landwirtschaft, Gartenbau

Beschreibung

This Open Access book compiles the findings of the Scientific Group of the United Nations Food Systems Summit 2021 and its research partners. The Scientific Group was an independent group of 28 food systems scientists from all over the world with a mandate from the Deputy Secretary-General of the United Nations.

The chapters provide science- and research-based, state-of-the-art, solution-oriented knowledge and evidence to inform the transformation of  contemporary food systems in order to achieve more sustainable, equitable and resilient  systems.



Weitere Titel in dieser Kategorie

Kundenbewertungen

Schlagwörter

Open Access, Food science, Sustainability, Nutrition, Health science