img Leseprobe Leseprobe

Poultry Science

The Many Faces of Chemistry in Poultry Production and Processing

Bartosz Tylkowski (Hrsg.), Katarzyna Stadnicka (Hrsg.), Aleksandra Dunisławska (Hrsg.)

EPUB
ca. 149,95
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

De Gruyter img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Chemische Technik

Beschreibung

The book presents a novel, interdisciplinary approach to describe the role of advanced research and engineering in contemporary poultry science and poultry production. Each chapter of the book is written by acknowledged experts in a range of disciplines including chemistry, microbiology, nutrition, food technology, meat science, health sciences, biotechnology and animal science. Current technologies, safety, use of antibiotics and welfare issues to address the challenges of Green Deal and circular economy, are a few of the topics that this book examines.

Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Botanical Dyes
Aurelia Wolff
Cover Marine Biomass
Mohd Rafatullah
Cover Materials Processing
Lorraine F. Francis

Kundenbewertungen

Schlagwörter

Bioverfahrenstechnik, Bioprocess Engineering, Lebensmitteltechnologie, Food Technology.