Polymers for Food Applications

Tomy J. Gutiérrez (Hrsg.)

PDF
ca. 166,59
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Mayersche Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Springer International Publishing img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Chemische Technik

Beschreibung

This book presents an exhaustive review on the use of polymers for food applications. Polymer-based systems for food applications such as: films, foams, nano- and micro-encapsulated, emulsions, hydrogels, prebiotics, 3D food printing, edible polymers for the development of foods for people with special feeding regimes, sensors, among others, have been analyzed in this work.

Weitere Titel zum gleichen Preis
Cover Transglutaminases
Kiyotaka Hitomi
Cover Aldol Reactions
Rainer Mahrwald
Cover Organic Food
Kent D. Olson
Cover The Quest for Food
Harald Brüssow

Kundenbewertungen

Schlagwörter

Hydrogels, Foams, Emulsions, Edible Films, Micro-encapsulation, Nano-encapsulation