Encyclopaedia Of Food Microbiology Food Processing

Gillian Evans D'suza

EPUB
ca. 256,21
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Oxford Book Company img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Chemische Technik

Beschreibung

Incorporating key elements required to meet the minimum standards for degree in microbiology the book has a wealth of practical information about the most essential factors and principles that affect microbes in food. Pertaining specifically to micro organisms like pathogenic bacteria viruses and toxins the book delineates the principles practices tools and techniques which entail the field apart from relevant and up to date studies on the subject which cover its latest developments and progresses.

Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Botanical Dyes
Aurelia Wolff
Cover Marine Biomass
Mohd Rafatullah
Cover Biolubricants
Nishant Kumar Singh
Cover Polymer Membranes
Mahmoud Atef Abdulhamid

Kundenbewertungen