Schisandra Chinensis: An Herb Of North Eastern China Origin
Kam Ming Ko, Jun Yin, Chuixin Qin, et al.
PDF
ca. 109,99 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Weltbild.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
World Scientific Publishing Company
Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Medizin
Beschreibung
This book provides a comprehensive but concise account of the commonly used herb in Chinese medicine, Schisandra chinensis (äºå³å). Of the six chapters covering botanical properties to product development, special emphasis is placed on recent pharmacological studies on active ingredients such as schisandrin B and schisandrin, as well as the integrative approach adopted in product development. Readers will be enlightened by the updates on pharmacological activities, underlying action mechanisms of Schisandra lignans and novel approach in product development featured in the book. Hence, this work will be a useful resource for researchers in both academia and industry.
Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie