Sustainable Agriculture

Nanotechnology and Biotechnology for Crop Production and Protection

Karen Ghazaryan (Hrsg.), Tatiana M. Minkina (Hrsg.), Abdel Rahman M. Al-Tawaha (Hrsg.), Vishnu D. Rajput (Hrsg.), Abhishek Singh (Hrsg.)

EPUB
ca. 172,70
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

De Gruyter img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Chemie

Beschreibung

The agricultural food system needs to provide access to enough healthy and affordable food for the growing population and mitigate its impact on the planet for future generations. Emerging technologies can help farmers increase yields.The book presents theoretical and applied aspects of nanotechnology, biotechnology, plant breeding and smart farming to increase plant productivity, crop yield, soil fertility and crop soil monitoring.

Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Waste-Based Zeolite
Niladri Shekhar Samanta

Kundenbewertungen