Brewing Techniques in Practice

An In-depth Review of Beer Production with Problem Solving Strategies

Martin Zarnkow, Martin Krottenthaler, Werner Back, et al.

PDF
89,99
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Fachverlag Hans Carl img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Sonstiges

Beschreibung

This handbook addresses both students of brewing technology and technological practitioners. It provides a comprehensive overview of raw materials, modern plant and process engineering, quality characteristics, stability values, sensorics, microbiology, speciality beers and health aspects. Biochemical fundamentals and technological interrelationships are impressively depicted in well-arraned tables and illustrations.

Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Bioinformatik
Rainer Merkl
Cover Bioinformatik
Rainer Merkl

Kundenbewertungen

Schlagwörter

biochemical fundamentals, raw materials, sensorics, brewing technology, health, stability values, speciality beers, qualitiy characteristics, process engineering, microbiology