How to Keep Your Food Supply Chain Fresh

Chuck Munson

EPUB
ca. 3,68
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Pearson Education img Link Publisher

Sozialwissenschaften, Recht, Wirtschaft / Wirtschaft

Beschreibung

800x600 This new case study examines supply chain issues faced by food retailers as consumers demand greater variety, more fresh produce, and year-round access to exotic products--ranging from Fair Trade coffee from Bali to fresh-cut roses from Kenya. It discusses what managers must do to manage increased supply chain complexity, use real-time data more effectively, forecast and model more accurately, and make better decisions when the cost of mistakes can be catastrophic. Throughout, it focuses on realistic issues and challenges, offering exceptional value to both students and practitioners. Authors: Tom McNamara, ESC-Rennes; Erika Marsillac, Old Dominion University. Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Weitere Titel von diesem Autor
Chuck Munson
Chuck Munson
Chuck Munson
Chuck Munson
Chuck Munson

Kundenbewertungen