img Leseprobe Leseprobe

Arabic Cuisine

Dahlia & Marlène

EPUB
0,99
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Edizioni R.E.I. img Link Publisher

Ratgeber / Länderküchen

Beschreibung

With the definition of "Arabic cuisine" means a multitude of different traditions whose cradle is the Arabian Peninsula (the so-called Mashreq), traditions that spread throughout northern Africa (Maghreb).
From Morocco to Egypt, Syria, the United Arab Emirates, Qatar, Jordan; to lord it are hot climates and desert, water shortages and tasty cuisine, based on simple ingredients but combined so wise.
We list below some of the recipes given in this volume:
ayran
Beyti Kebab
Coffee ginger (Qishr)
turkish coffee
Squids rice
Onions Stuffed Saudi Arabia
Mediterranean couscous
Doner Kebab
Falafel
Fattoush chickpeas
Fattoush Lebanese
Ful mudammas
Ghorayebah
Ghotaab
Ghraybeh
harira
Lebanese Salad
Kahk
Lamb Kofta
Milk and rice
Fig jam
Mshabbak
Nummoora
Osmallieh

Weitere Titel von diesem Autor
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène
Dahlia & Marlène

Kundenbewertungen