img Leseprobe Leseprobe

The Pantropheon; Or, History of Food, Its Preparation, from the Earliest Ages of the World

Alexis Soyer

EPUB
1,99
Amazon iTunes Thalia.de Weltbild.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Good Press img Link Publisher

Ratgeber / Essen & Trinken

Beschreibung

This book focuses on the history of food and its preparation throughout different periods of history, including the earliest ages of the world. Written by Alexis Soyer, a 19th-century French chef. The book covers topics such as agriculture, cereals, vegetables, fruits, animal food, and hunting, among others, and includes illustrations of the greatest gastronomic marvels of antiquity. It also includes recipes and biographical notes.

Weitere Titel in dieser Kategorie

Kundenbewertungen

Schlagwörter

Cooking, Home economics, Food, Gastronomy