JD in the Kitchen: Indian Appetizers & Chutneys
Daya Jasmine Daya
EPUB
ca. 3,80 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Weltbild.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Ratgeber / Essen & Trinken
Beschreibung
Jasmine Daya is an experienced home cook who loves collaborating in the kitchen with her mother, Shan. In her first cookbook, Daya shares recipes for delicious Indian appetizers and chutneys with East African influences intended to inspire both novice and experienced chefs to experiment in the kitchen and ultimately bring their culinary creations to life. Daya's delicious recipes include beef kebab, spicy crepes, fried mogo, bhajias, samosas and many more. Also included are flavourful chutneys that pair well with the various appetizers in this compilation of recipes. Daya's recipes encourage cooks of all experience levels to create Indian appetizers and chutneys sure to please family members as well as party and dinner guests of all ages.
Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie